BLOGG

PRIHAN LITA
Prihan Lita har vært på lavland å trent på fasan og rapphøns ,startet også på prøve der to dager. Kan ikke lese kritikken fra dag 1 men karakterene var 556 444 uten å ha fugl i sine slipp 85 minutter. Dag 2 skrev dommer følgende : Lita starter opp lett og livlig ,jakter selvstendig og får med seg godt med terreng som dekkes erfarent ,meget god vind og terrengutnyttelse. En tiltalende søker som ikke lykkes å komme i fugl 60 min karakterer 556 444 . Det var desverre lite fugl på prøven , på trening viste Lita en stor evne til å lære seg biotopjakt der hun også fant fugl. Prøvde også kunstig trening på utsatt fugl ,men det ble bare tull for hennes del. Nå fortsetter jeg å felle ryper for henne ,tror dette blir en bra hund til slutt.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.09 | 18:02

Hei
Har du en es tispe , skal brukes til jakt ikke jaktprøve

...
18.07 | 09:56

Er ute etter GS tispe.. Kun til jakt, ikke jaktprøver...

...
02.05 | 00:22

Visste ikke du hadde en så flott hjemmeside. Har jo kun hatt kontakt på facebook. Det er interessant å følge debattene dine på fb siden din og reportasje på nrk

...
03.05 | 10:03

Hei Per Chr. Simensen
Har en irsk setter med disse problemene - kan du gi meg navn og nr til veterinær i Nittedal? Fikk opp dette innlegget når jeg googlet.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE