BLOGG

ÅRET 2014
Svartholtens Kennel 2014 : Vinteren ble brukt til mye sledekjøring og jakt, det ble likevel prio. 3 stk jaktprøvestarter i Alta i April med 3 hunder ,Svartholtens Mira fikk 1.AK og .NUCH Svartholtens Isadora Desire fikk 1.AK ! Ellers har Svartholtens Alba fått 1.AK på jaktprøve sørpå. En utstilling ble det tid til i Juni mnd Der fikk Svartholtens Stars Tuisku Exellent CERT og BIM . Svartholtens Musca Myrica fikk Exellent CK 2BTK slått av sin søster Svartholtens Veidi Tuiskudora som fikk Exellent CK 1BTK og BIR ,Svartholtens Stjærna fikk VG (Manglet to tenner) og disse hundene ble stilt i OPPDRETTERKLASSE og fikk HP. Sommeren videre jobbet jeg mest med å bygge hundegårdene mer solid ,men litt apporttrening fant jeg tid til og 7 Hunder fikk sitt APPORTBEVIS i September på veg til JAKT i Maze Kautokeino der jeg har hytte sammen med noen andre fuglehundfolk. Etter noen uker på jakt dro jeg hjem og fortsatte jakten her frem til jul . Fire hunder har forlatt jorden og jakter på de evige marker ,to av dem under ulykker hos mine trofaste "kunder" og to av alderdom og sykdom her hjemme hos meg . Ellers er det kommet to nye blivende jegere inn i flokken ei lita flott S.V Tispe Candy Cabaka og E.S. Dolce Vita ,datter av Isadora. Vi har ingen planer om å forandre på noe i 2015 ,det blir mest Jakt og Hundekjøring så får vi se om tiden strekker til for andre aktiviteter som Jaktprøver eller utstillinger. Takk for i år og takk for hjelp i kennelen,på jakt og at jeg har fått lov å bidra med mitt til dere !

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.01 | 15:40

My irish setter has passed away, so now I’m looking for a female english setter showdog. I miss a dog so much so do you expect any puppies in 2022?

...
27.09 | 13:40

Jeg har snakket med deg tidligre i høst.Jeg kjøpte Isak i 2008.Har du en tispe tilsalgs.Det gjør ikke noe om den er 5-6 år,den må være dressert for fuglejakt,in

...
13.04 | 18:08

Leste gjennom denne siden. Scott fikk påvist miltkreft med spredning i bukhulen og ble avlivet Mai 2020; Rapido har påvist Spondylose i 2020. Greit å få reg. De

...
20.10 | 16:23

Søker es hand 3 til 5 år. Jaktdresert. Jeg er tidligere prøvedeltager og jaktprøvedommer i Norge. Er nå 79 men sprek og går på rype og skogsfugljakt.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE