BLOGG

www.gyllerbodahundcenter.com
Etter å ha levd med og i en hundeflokk der alle individer/hunder bor/lever sammen ,antall 10 til 45 individer i 35 år ,har jeg kommet frem til og tror at Gunilla og Bengt er kommet et langt steg videre i å forstå hunder og deres språk,sosiale lover og adferd enn alle andre "Hundekunnige" mennesker jeg har fått lære å kjenne i mitt lange liv, der HUNDER har vært mitt eneste yrke siden 1980 tallet. Jeg ble så overrasket når jeg fikk lese boken Shadow og sett filmen som fulgte med, at jeg knapt trodde det var sant, at to mennesker jeg aldri hadde møtt, har samme opplevelse av hunder og dens sosiale adferd som jeg har opplevd gjennom alle de hundretusen timene jeg har tilbrakt med mine flokkhunder hjemme ,i dressur ,på jakt , var for meg en gedigen åpenbaring! Jeg ble så glad for at det var skrevet bøker ut fra hunders ståsted og av noen som kunne ligne på alle hunders "advokat" . Jeg er fortsatt glad på alle hunders vegne ,men ikke så glad for tanken på at det er langt frem til at både hundene som sådan,bøkene,filmene og Naturmetodene blir forstått og anerkjent av mennesker rundt om på kloden , kloden er som før fortsatt rund men inneholder grunnlag for mer forskning på de fleste områder .

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.09 | 18:02

Hei
Har du en es tispe , skal brukes til jakt ikke jaktprøve

...
18.07 | 09:56

Er ute etter GS tispe.. Kun til jakt, ikke jaktprøver...

...
02.05 | 00:22

Visste ikke du hadde en så flott hjemmeside. Har jo kun hatt kontakt på facebook. Det er interessant å følge debattene dine på fb siden din og reportasje på nrk

...
03.05 | 10:03

Hei Per Chr. Simensen
Har en irsk setter med disse problemene - kan du gi meg navn og nr til veterinær i Nittedal? Fikk opp dette innlegget når jeg googlet.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE