BLOGG

www.gyllerbodahundcenter.com
Etter å ha levd med og i en hundeflokk der alle individer/hunder bor/lever sammen ,antall 10 til 45 individer i 35 år ,har jeg kommet frem til og tror at Gunilla og Bengt er kommet et langt steg videre i å forstå hunder og deres språk,sosiale lover og adferd enn alle andre "Hundekunnige" mennesker jeg har fått lære å kjenne i mitt lange liv, der HUNDER har vært mitt eneste yrke siden 1980 tallet. Jeg ble så overrasket når jeg fikk lese boken Shadow og sett filmen som fulgte med, at jeg knapt trodde det var sant, at to mennesker jeg aldri hadde møtt, har samme opplevelse av hunder og dens sosiale adferd som jeg har opplevd gjennom alle de hundretusen timene jeg har tilbrakt med mine flokkhunder hjemme ,i dressur ,på jakt , var for meg en gedigen åpenbaring! Jeg ble så glad for at det var skrevet bøker ut fra hunders ståsted og av noen som kunne ligne på alle hunders "advokat" . Jeg er fortsatt glad på alle hunders vegne ,men ikke så glad for tanken på at det er langt frem til at både hundene som sådan,bøkene,filmene og Naturmetodene blir forstått og anerkjent av mennesker rundt om på kloden , kloden er som før fortsatt rund men inneholder grunnlag for mer forskning på de fleste områder .

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.01 | 15:40

My irish setter has passed away, so now I’m looking for a female english setter showdog. I miss a dog so much so do you expect any puppies in 2022?

...
27.09 | 13:40

Jeg har snakket med deg tidligre i høst.Jeg kjøpte Isak i 2008.Har du en tispe tilsalgs.Det gjør ikke noe om den er 5-6 år,den må være dressert for fuglejakt,in

...
13.04 | 18:08

Leste gjennom denne siden. Scott fikk påvist miltkreft med spredning i bukhulen og ble avlivet Mai 2020; Rapido har påvist Spondylose i 2020. Greit å få reg. De

...
20.10 | 16:23

Søker es hand 3 til 5 år. Jaktdresert. Jeg er tidligere prøvedeltager og jaktprøvedommer i Norge. Er nå 79 men sprek og går på rype og skogsfugljakt.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE