VALPER

VALPENE FØDT 1.MAI

Valper etter Svartholtens Xandra og Myrsteggens Irox . (Info om foreldre på siden Hunder 2011/2012 og Kull 2012)

Xandra fødte 7 valper i en lang og hård fødsel men hun virket ikke tom ved palpering så jeg dro til veterinæren for å få oxytoksinbehandling, og min antagelse stemte, ut kom en kjempestor (400 g )død valp, takk å pris for uten denne behandlinga ville den nok forårsaket  pyometra og operasjon med fare for Xandras liv. Kjønnsfordelinga er 1 Tispe og 7 Hannhunder inkl den døde og en jeg tok bort pga størrelse, så nå ligger det 6 jevne og fine valper i kassa med en sliten men flink Xandra,  hun tar som vanlig livet med ro og ingenting affekterer henne, hun har allerede hatt besøk av beundrere i valpekassa.

Valpene vokser og allt er harmonisk i kassa :-)

Tre av valpene blir Hvit/Orange  To er det litt sort på ,men om det blir Hvit/Sort eller Tricolor er ennå ikke sikkert , den siste er enda helt Hvit så det blir spennende å se hva slags prikker den får ! Første ormkur gitt idag .

Valpene 3 uker gamle

Valpene vokser og stadig kommer mer og mer farge til syne. Alle er runde og fine og ingen fortilskudd er  nødvendig enda, Xandra eter som en hest og melker som ei ku :-)
For første gang i sitt liv får hun så mye mat hun vil ha ,det er meget populert for  ho som er et skikkelig matvrak.
Stars Junior (Unghund ) er valpesyk og vil slikke og stelle med valpene , men det  vil ikke Xandra ha noe av og jager jyplingen ut fra valperommet.
Hun vokter også inngangen til valperommet og maten sin.

Lubne og fine ,her 3 uker gamle.

Valpene har flyttet ut og kan nå gå ut når de vil, de er allerede så flinke at det kun har vært en skjit inne, og av og til tisser de før de kommer seg ut , nå er de 4,5 uker gamle.
De har nå etablert god bitehemning og det var heftig fight hvis en var hård i bittet under lek.
De har også respekt for mor og er klar over at hun styrer tilgang til diing .
De har fått et tre inn i valpegården som skal demonteres etterhvert som bitetrangen øker.

Fargene er foreløpig 3 stk Hvit/ Orange 1 stk Blue Belton 1 stk Hvit /Sort og 1 Orange Belton.

Irox og Xandras valper vokser og ser ut til å bli noen store kraftige hunder.
Lyse fine farger ,gode vinkler og flott uttrykk.
Disse er jeg fornøyd med :-)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Per Vidar | Svar 01.05.2012 17:15

Hvor mange valper ble det? 8 stk, som jeg tippet?. Venter i spenning, og ja jeg vil ha enda en super-valp fra Svartholtens. Gjerne den førstefødte tispen

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.01 | 15:40

My irish setter has passed away, so now I’m looking for a female english setter showdog. I miss a dog so much so do you expect any puppies in 2022?

...
27.09 | 13:40

Jeg har snakket med deg tidligre i høst.Jeg kjøpte Isak i 2008.Har du en tispe tilsalgs.Det gjør ikke noe om den er 5-6 år,den må være dressert for fuglejakt,in

...
13.04 | 18:08

Leste gjennom denne siden. Scott fikk påvist miltkreft med spredning i bukhulen og ble avlivet Mai 2020; Rapido har påvist Spondylose i 2020. Greit å få reg. De

...
20.10 | 16:23

Søker es hand 3 til 5 år. Jaktdresert. Jeg er tidligere prøvedeltager og jaktprøvedommer i Norge. Er nå 79 men sprek og går på rype og skogsfugljakt.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE